Klacht: Slecht zien door mijn bril

op 21 december 2017 over Specsavers in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben woensdag 20 12 2017 aangeweest bij specsaver en voor de zoveelste keer geholpen en naar mijn klachten gekeken en altijd goed geholpen maar de laatste keer gewoon heel onvriedelijk geholpen en ze zijden dat ze er niets meer aan konden doen ,daarbij heb ik gezegd dat ik het hogerop uit zou zoeken,daar gaven ze niks om en zo zijn we weggegaan

Gewenste Oplossing:

De eerste keren dat ik geholpen ben is het over het algemeen goed verlopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Specsavers over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Specsavers in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Specsavers een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Specsavers

Heeft op 15 maart 2018 om 10:51 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 15 maart 2018 om 11:09 geantwoord

We zijn nog steeds allebij niet goed geholpen met de klachten van de brillen ze zitten nog steeds niet goed en ze doen pijn op het hoofd we worden er niet goed van en proberen het op een andere manier ons recht te halen. Afz aja stuij
Het liefst geven we liever allebij de brillen weer terug.

Alle klachten die gemeld zijn door Adrie stuij