Klacht: Slecht te bereiken via tel personeel in Sevilla niet behulpzaam

op 15 maart 2020 over Transavia in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik weet dat het druk is vanwege de corona virus. Maar mijn vrouw staat in Sevilla maar krijgt totaal geen informatie bij de balie. Er zijn zelfs toestellen waar nog ruimte is om terug te komen maar niemand wil maar enige moeite doen om wat extra passagiers mee terug te nemen. Ik vind dit echt schandalig.

Gewenste Oplossing:

Wat meer coulange en flxibiliteit vooral deze tijd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Transavia

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Transavia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Venheuv