Klacht: Site werkt niet

op 25 augustus 2017 over 9292 in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb de app van 9292 niet omdat ik dat persoonlijk niet handig vind. ik gebruik het nauwelijks. De site van 9292 laad steeds niet waardoor ik niet kan zien wanneer mijn bus gaat. Dit is nu al een aantal dagen en ik word er gek van. Ik moet iedere keer gokken wanneer ik ongeveer weg moet lopen. Doe er iets aan !!!

Gewenste Oplossing:

Wanneer de site het weer gewoon doet zoals altijd

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 9292

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 9292 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Romy Kempers