Klacht: Site magazine.nl/hoera bestaat niet

inekeboenink op 28 februari 2021 over Sanoma in de categorie Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

DPG Media Magazine stuur mij een kaart waarin staat dat ik een tijdschrift abonnement cadeau krijg. De reden is dat ik jarig word en abonnee van Libelle ben. Maar ook ik moet constateren dat de site www.magazine.nl/hoera helemaal niet bestaat. Graag ontvang ik een reactie van DPG Media Magazine of van de Klantenservice van Libelle.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als er een goede oplossing wordt gevonden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sanoma

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sanoma nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door inekeboenink