Klacht: Geen activatie

Goudzoeker op 07 februari 2023 over Simpel in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al een week geen verbinding ondanks 2 nieuwe simkaarten er zou een storing zijn van de activatiecode.
In een week tijd is het onmogelijk om dit door hun optelossen .

Gewenste Oplossing:

Dat ik verbinding krijgt ,ik kan bellen en internet heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Simpel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Simpel in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - We hebben bericht ontvangen dat Simpel een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Simpel

Heeft op 07 februari 2023 om 19:06 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Goudzoeker

Heeft op 07 februari 2023 om 20:11 geantwoord

Standaard antwoord wat heb ik aan een excuus ik heb al wel de kosten 15 euro van de sim mogen betalen en heb 5 euro vergoeding gekregen die ook nog eens niet in mindering zijn gebracht door Simpel op de rekening.
Ik mag dus 10 euro betalen plus abonnements geld en geen verbinding en ze zijn al een week bezig om te activeren . zit de technicus in China of India of kan het bureau er naast niet mijn nummer handmatig invoeren met de ICC code ?
Ik ben jarenlang abonnee en zoiets simpels als activeren kan Simpel niet .

Reactie van de melder van de klacht Goudzoeker

1 maand geleden - Tot op heden nog geen Netwerk cq verbinding we zijn bijna een maand verders en nog geen activatie van mijn SIM kaart

Bericht van Simpel

1 maand geleden - Beste Goudzoeker, Wat vervelend dat dit al zo lang speelt. We hebben je meerdere malen gevraagd om voorbeelden, zodat we je verder kunnen helpen. Deze hebben we nog niet mogen ontvangen. Om een onderzoek te starten, hebben we 3 voorbeelden met de volgende gegevens nodig. Deze mogen niet ouder zijn dan 48 uur: - Datum/tijdstip - De postcode waar je je op dat moment begaf - Het nummer van diegene die je belt - De klacht of foutmelding Ook moeten we je vragen om de simkaart in een ander toestel te testen. Hoewel ik niet verwacht dat dat de oplossing voor het probleem is, kunnen we veel informatie uit de netwerkregistratie vanaf een ander toestel halen. Graag horen we in welk toestel je de test hebt gedaan en wat voor toestel je zelf gebruikt. Omdat de responsetijd op e-mail maximaal 5 dagen kan zijn, willen we je vragen om deze telefonisch via 088 100 575, of via Whatsapp (31618431095) door te geven. De responsetijd op Whatsapp is binnen 2 uur. Alvast bedankt en een mooie dag gewenst! Met vriendelijke groet, Jasper Simpel

Reactie van de melder van de klacht Goudzoeker

1 maand geleden - Dit is al meer als 4 x gestuurd naar jullie en geen 1 heeft er naar gekeken . Foto,s van verschillende plaatsen en zendmasten , telefoon nummers die gebeld zijn , screenshots , kruistesten etc etc . Nu al 1 maand en enigste wat je hoort er wordt naar gekeken nou echt niet . en bij Simpel kunnen ze geen eens een telefoon nummer aan een SIm kaart koppelen .

Reactie van de melder van de klacht Goudzoeker

2 weken geleden - We zijn nu 6 weken verders 4 SIM kaarten gekregen en nog steeds niet een werkend netwerk . Ik ben bij andere providers geweest en die zeggen allemaal dat het aan Simpel ligt die blokkeren dat je op het Netwerk komt . Ik ben al 4 jaren abonnee en iets simpels als weer op Simpel netwerk komt waar je voor betaald kan ineens niet .

Alle klachten die gemeld zijn door Goudzoeker