Klacht: Sigaretten los van de filter

op 01 augustus 2017 over Camel in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde de as van mijn sigaret tikken en toen viel de sigaret zomaar los van de filter! Dat kan misschien 1 x gebeuren maar dat gebeurde later op de ochtend nog een keer en toen heb ik de rest van het pakje nagekeken en toen had ik nog 5 sigaretten die zo los van de filter kwamen. Gelukkig zat ik niet in de auto dat dit gebeurde !! Ik heb het pakje en die 5 losse sigaretten en filters nog, even ter informatie.

Gewenste Oplossing:

Als ik een reactie krijg van camel, deze klacht serieus nemen en een nieuw (goed) pakje sigaretten ontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Camel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Camel in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Jordans