Klacht: Sigaret met een foutje

op 21 augustus 2017 over Camel in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste meneer/mevrouw,

Gisteren heb ik een nieuw pakje sigaretten gekocht (Camel Blauw L) en tot mijn verbazing zat er een sigaret in het pakje met een foutje. Het aansluitlabel met merknaam Camel erop dat zich bevind tussen filter en rest sigaret is niet goed bevestigt waardoor de sigaret niet rookbaar is.

Gewenste Oplossing:

Hopelijk kunt u mij voorzien van een nieuwe sigaret. Al met al zijn ze niet meer zo goedkoop ;)

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Camel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Camel in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door ivanveelen