Klacht: Service

op 08 juli 2017 over phonedokter.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De telefoon van mijn zoon was kapot, een gouden Samsung A5. Tuurlijk kunnen wij deze maken mevrouw. Eerste aanleg goed geholpen. Na TWEE WEKEN nog steeds geen front, Maar toen begon het. Sorry mevrouw, we hebben de zwarte voorfront nog niet, wel een witte……Daar wij hier niet blij mee waren, maar toch gedaan, daar onze zoon zonder mobile telefoon liep. Hierna vertelden zij dat de zwarte ter service van hun toch besteld hadden. Nou, toch goed dachten we……dachten we……

Vervolgens hoor je 1 maand niets!!
Intussen 2x gebeld en dan wordt je aan het lijntje gehouden. We bellen u terug hoor je dan. Nou, ze bellen uiteraard niet. Dan wij maar weer aan de lijn (Dit was alweer een maandje later). Afgelopen week: We hebben hem binnen!!! Gelukkig dachten we…..dachten we weer…..
Afspraak voor vandaag op zaterdag 12 uur! Wij weer die kant. Je kent het wel, drukte onderweg, benzine en een plekkie zoeken. Uiteraard betaald parkeren en wij de winkel in. Met de telefoon achtergelaten verlieten wij blij de winkel, zou je denken. Even een rondje lopen en ja hoor, de winkel belt. Sorry mevrouw, we kunnen de voorfront niet vinden…….Tis toch niet te geloven!!!
We gaan nog zoeken en als we hem vinden, bellen we….. EN als compensatie doen we een zwarte achterkant erop.
Wij maar na 45 minuten weer naar de winkel. Want bellen, ho maar. Sorry, niet kunnen vinden EN de achterkant…..laat maar, je weet het antwoord al…..

Al met al. We zijn nu zo’n 6 weken verder.
In de tussentijd hadden wij uiteraard andere filialen gebeld en daar hadden ze alle voorfronten in voorraad. maar dit terzijde.

Blij zijn we niet van deze vestiging. Maandag worden we terug gebeld……
Wat denk je?

Gewenste Oplossing:

Dat de beloftes na worden gekomen. EN dat de klant in het vervolg niet voor niets naar de winkel komt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over phonedokter.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over phonedokter.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door abcdm