Klacht: reparatie ipad mislukt en geen geld terug

op 02 september 2018 over phonedokter.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

probleem met iPad, afspraak gemaakt. moest een nieuw glas op dan zou het probleem verholpen zijn. klaar terwijl u wacht. vergeet het maar. vooruit contant betaald. de volgende dag opgehaald. naar huis waar hetzelfde probleem nog steeds bestond. weer terug. zou het geld terug gestort krijgen en dat kon drie weken duren. waarom zo lang? ze hebben ook een kas, kun je niet contant terugbetalen? nee, word overgemaakt. ik vraag nogmaals om contant terug te betalen. niet zeuren, ik kan er ook voor zorgen dat je helemaal geen geld terug krijgt. en inderdaad, geld is nooit terug gestort.

Gewenste Oplossing:

als ik alsnog mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over phonedokter.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over phonedokter.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door vlieger1949