Klacht: senseo pads

op 10 augustus 2017 over Douwe Egberts in de categorie Koffie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een klacht over de Senseo cappuccino choco pads deze pads doen het niet goed uit een verpakking van 8 stuks kan ik er zeker 3 van weggooien omdat hij het niet goed doet de koffie is erg waterig echt niet te drinken en ik vindt de pads voor 8 stuks al niet goedkoop en als ik er dan bij iedere verpakking bijna 3 zo kan weggooien dat vindt ik toch een beetje te gek worden zo wordt het nog duurder.
ik weet niet of jullie vaker deze klacht krijgen ?
maar ik baal hiervan

Gewenste Oplossing:

ik hoor wel wat de oplossing van dit probleem is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Douwe Egberts

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Douwe Egberts nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door corina de vroed