Klacht: Webwinkel geeft foutmelding, dag later pas een reactie. Korting niet meer geldig

missmisteeq op 07 februari 2018 over Scotch and Soda in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde een jas bestellen bij de officiële website van scotch and soda. Ik wilde met Paypal betalen en daardoor kreeg ik nog eens extra 15% korting. Echter gaf de website van Scotch and soda steeds een foutmelding. Ik werd dus niet doorgelinkt naar de PayPal site en kon dus niet betalen. Ik heb direct via de mail contact opgenomen met Scotch and soda. Bijna 24u later een reactie. Iets over de instellingen van mijn webbrowser. Ik heb direct gekeken (zonder nog iets te wijzigen aan mijn instellingen) en ja hoor, het lukte nu wel, alleen de korting pakte hij niet meer. Dus direct weer teruggemaild. Weer bijna 24u later een reactie. Alleen leek het antwoord niet aan te sluiten bij mijn vraag. Dus telefonisch contact opgenomen. Na 9 minuten in de wacht gehangen te hebben krijg ik een medewerker aan de telefoon. Hij vertelde mij dat die korting maar 2 dagen geldig was en dat die nu verlopen was. Zij konden niets meer doen en ook geen tegemoetkoming doen omdat de korting vanuit Paypal gegeven werd. Benoemd dat de fout niet bij Paypal lag, maar bij hun website. Ik heb er een schermafbeelding van als bewijs. Alles mocht niet baten. Ik kreeg steeds hetzelfde antwoord: we kunnen er niets aan doen. Onze bazen geven ons deze opdracht.

Gewenste Oplossing:

Scotch and soda doet een tegemoetkoming van die extra korting, omdat hun website niet naar behoren functioneerde. Zij boden een extra korting aan, maar ik kon er geen gebruik van maken omdat er een fout in hun website zat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Scotch and Soda

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Scotch and Soda nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door