Klacht: schrikbarend hoge factuur van de maand april 2016 150,37 euro.

op 09 september 2016 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een contract van rond de 15,00 euro per maand, is ook voldoende want ik ben niet zo,n telefoon mens. De rek. van April was 150,37 tot mijn verbazing, volgens de factuur ben ik in Frankrijk en Belgie geweest, maar dat is niet waar. Ik was gewoon thuis in Wateringen{ Den Haag zuid}.
Na diverse telefoontjes met de service is er nog steeds niks gedaan.De een zegt; mijn sim kaart is er geweest, de ander zegt we kijken het na en gaat 6 weken duren{ tot op heden nog niets gehoord}een ander zegt het is zo, dus betaal maar!!! en weer iemand anders zegt , vul via E-mail een schade formulier in. dus daarom deze klacht via Email want telefonisch komen we er niet uit.

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat mijn verhaal nu eens geloofd wordt, en dat ik over de maand april een gewone rekening ga krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Albertien Buck