Klacht: schoenen niet ontvangen, klantenservice onbereikbaar

op 12 juli 2017 over Sarenza.nl in de categorie Internetshops - Schoenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 22 juni bestelde ik drie paar schoenen. Deze heb ik allemaal online betaald. Ik heb één van de drie paar schoenen op tijd ontvangen. Op sarenza.nl staat dat ik het hele pakket binnen heb, maar dat is dus niet zo. Het paar dat ik binnen heb gekregen, zit goed en heb ik gehouden. Maar hoe krijg ik nu het geld van de andere twee paar terug? Klantenservice is onbereikbaar, zowel mail als telefonisch.

Gewenste Oplossing:

Als ik óf de twee paar schoenen nog binnen krijg, om deze vervolgens te retourneren (kan nu dus niet), óf het geld van de twee paar schoenen terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sarenza.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sarenza.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 10112786