Klacht: Schoenen laten los

op 02 september 2018 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in december een paar Nike air max gekocht niet veel gedragen maar nu laat en ze los van de zool ik heb ze bij woudbergers gekocht in leiden maar ik heb geen bon meer en ik heb ze niet gepind ik vindt dot erg zonde dat ik niet lang plezier heb van mijn dure schoenen
Groetjes mieke goddijn

Gewenste Oplossing:

Ik zou het erg op prijs stellen als we hier een oplossing voor kunnen vinden

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Digje@live