Klacht: Schoenen koppot na 5 keer aangehad gescheurd aan alle kanten

op 30 september 2016 over Adidas in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De schoenen zijn geschuurd aan alle kanten na 5 keer aan gehad terug geweest by front runnen in de stad daar heb ik ze gekocht 25 mei tussen 1 en 3 gekocht juist voor nu nu kan ik ze niet meer aan maar ik heb geen bon omdat ik ze kreeg voor me verjaardag en nooit geen klacht over Adidas heb tot nu

Gewenste Oplossing:

Als ik gewoon nieuwe krijg of dat deze gemaakt word

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adidas

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adidas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Yvonneemo