Klacht: Schoenen kapot

op 10 juli 2017 over Sarenza.nl in de categorie Internetshops - Schoenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor mijn zoontje schoenen van Puma besteld en na 1 dag al kapot. Heb Sarenza een mail gestuurd met foto’s maar geen reactie. Gebeld en sta je ruim 20 min in de wacht. weer gemaild en geen reactie, weer gebeld en 20 minuten in de wacht vervolgens kreeg ik een antwoordapparaat dat het kantoor gesloten was en werd er opgehangen. Na nog meer mail en in de wachtrij aan de telefoon nog steeds geen reactie van de GROOTSTE, MOOISTE en WAANZINNIGSTE online schoenenwinkel. Vandaag 10-07 heb ik 23 keer gebeld en zijn alle lijnen bezet dus kom je er helemaal niet doorheen.

Gewenste Oplossing:

Graag wil ik mijn geld terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sarenza.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sarenza.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SteijnenLuuk