Klacht: Schoenen binnen 16 dagen nog niet geleverd

John8765 op 26 april 2020 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 9 april 2020 had ik schoenen besteld. Deze zouden gisteren dan eindelijk bezorgd worden door dpd. Ik vond dit al vrij lang duren, maar goed ze zijn dus nog steeds niet bezorgd. Gisteren al gebeld met nike, die zouden mij terug bellen over de status , maar belden ook niet terug. Toen zelf nog bijna 1,5 uur in de wacht gestaan hebbende, de verbinding verbroken. Ook al een klacht gemeld bij nike en dpd waar mijn zending is.

Gewenste Oplossing:

Zending spoedig traceren en de klarna betaling uitstellen omdat deze voor 30 april betaald moest worden, maar ik heb nog niks ontvangen, dus ga ik deze ook nog niet betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door John8765