Klacht: Schoen kapot

op 29 augustus 2016 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goede dag
Ik heb een klacht want ik heb 3 maanden geleden schoenen gekocht bij aktie sport in den bosch en die zijn nu al kapot ik vindt dat niet normaal ik dacht bij mezelf dat ik koop een keer duurdere schoenen zodat ik er langer mee doe en dat ze beter zijn voor je voeten ik heb ervoor gespaard zit namelijk in de schuldsanering wordt er niet blij van zit dalijk zonder schoenen ik vindt het niet kunnen

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als het opgelost wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mjvan offeren