Klacht: Schimmel in dubbel fris

op 24 juni 2016 over Dirk van den Broek in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gister heb ik een nieuw pak dubbelfris geopend. Netjes in de koeling bewaard, vandaan wilde ik een glaasje inschenken.. Ik zag wolken en witte stukjes met een groene stip erin. Ik dacht eerst dat het ijsvorming was, maar na paar X opnieuw in te schenken bleef steeds weer witte dingen eruit komen. Erg smerig gisteren zat er niks in of ik heb het niet gemerkt. Maar ben er niet blij mee houdbaarheidsdatum was :16-11-2016. Ik heb die pakken toen gekocht in de actie. En het was de blauwe pak

Gewenste Oplossing:

Geld terug of mogen omwisselen voor nieuwe pakken.!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dirk van den Broek over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Dirk van den Broek in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Dirk van den Broek een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Dirk van den Broek

Heeft op 25 juni 2016 om 15:58 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Sharonaaarje