Klacht: Scheurtjes in frame televisie

op 15 september 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In januari 2014 een led tv van Samsung gekocht van 46 inch. Hij werkt prima, maar nu zag ik dat er aan de bovenkant, in het frame, kleine haarscheurtjes zitten. De garantie is 2 jaar, dus daar zit ik buiten, maar dit is toch een fabricagefout? Hij staat gewoon op de bijgeleverde voet, dus hoe kan dit gebruiksschade zijn? De kosten zijn gewoon voor mij zegt Samsung.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat Samsung dit kosteloos repareert.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door El11