Klacht: scheuren en remmen

op 16 januari 2014 over GVB amsterdam in de categorie Vervoersbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

14 januari vanuit Tuindorp Oostzaan met bus 37 nr 468 tussen 15.30 en 16 uur retour naar Amsterdam Linaeusstraat Een scheurende en hard en schokkend remmende chaufeur! Vloog verschillende keren zowat uit mijn stoel…. Ik ga 2 x per week met die bus en het kan echt anders, ook was ik niet de enige die er last van had. Er werd flink geklaagd!

Gewenste Oplossing:

Dat de persoon hierop aangesproken wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GVB amsterdam

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GVB amsterdam nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door huisartsenpraktijk