Klacht: Scheur in zool

op 27 september 2016 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb sinds een paar weken een scheur in de zool van mijn hardloopschoen. Had gaat om de Nike running Air max. Ik heb de schoen pas sinds december 2015. Meestal kan ik 1,5 tot 2 jaar met hardloopschoenen en ik vind het erg zonde dat deze nu al stuk is omdat ik er nu door heen zak. Ik heb er ook nog meer voor betaald dan een normale hardloopschoen van Asics bijvoorbeeld.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn wanneer er een tegemoedkoming zou zijn zodat ik een nieuw paar hardloopschoenen van Nike uiteraard kan aanschaffen. Dit hoeft niet perse hetzelfde type te zijn van Nike.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marlies Bergsma