Klacht: Schandalige service

op 30 juli 2016 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor een simpele afspraak met Vodafone, maar iets dat niet in het standaardboekje past (namelijk een DUO sim zonder extra kosten) ben ik werkelijk al máánden bezig, steeds weer worden onterecht rekeningen verstuurd. Het houdt niet op, ik ben werkelijk zonder overdrijven tientallen e-mails, ettelijke telefoontjes en zeker twee volle werkdagen kwijt aan deze ellende. Ik heb al zeker 10 jaar een abonnement , maar dat ik NU afgelopen. Er is niets meer aan te doen, ik verwacht ook niets. Hooguit een financiële vergoeding voor alle tijd die ik heb verspild aan dit bedrijf.

Gewenste Oplossing:

Vergoeding van minimaal 400 euro

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jjhvven