Klacht: Schade buren door montage medewerkere

op 27 december 2017 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin september j.l. is onze IKEA wastafel in de badkamer op de Wout Hilhorsthof 4 gemonteerd door 2 medewerkers. Van onze overbuurman hebben we begrepen dat bij vertrek van de 2 medewerkers ruzie is ontstaan met klussers in zijn huis waarbij er lichamelijk contact is geweest en schade is onstaan in het (nieuwbouw)huis van onze bovenbuurman. De buurman, Victor Blankerspoor, en ik daarna hebben een mail gestuurd voor reactie van het bedrijf waar de monteurs werken. Beide hebben we geen reactie ontvangen. Dit vind ik slordig. Elk verhaal heeft 2 kanten, maar een reactie is wel zeer gewenst.

Gewenste Oplossing:

Als ik en mijn buurman een reactie krijgen op de mails die we gestuurd hebben naar het montage bureau.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mevrouw van walsem