Klacht: Samsung si edge

op 28 juli 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste ik heb 3 maanden geleden en Samsung galaxi si edge gekocht bij ledaine in Oostende is nu voor de rode keer opgezonden om te verstellen wegens vastlopen kan niets meer doen nu komt er en rode streep op men scherm en dit voor en gsm van 800 e in 3 maand 3 weken kunnen gebruiken ben er niet blij mee heb deze gsm nodeg voor mijn werk wegens zelfsandege activiteit en telkens alles ernieuw moeten instellen alles kwijt in mijn gsm hopelijk komt er eens en goede oplosing

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik en nieuw toestel krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Reactie van de melder van de klacht Westkust

1 jaar geleden - Bedoel 5 X opgezonden ex voor software en nu voor rode streep

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Westkust