Klacht: Samsung s7 scherm

op 19 juli 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor de samsung s7 is mijn klacht dat ik enorm ontevreden ben over het scherm wat er in gebouwd is. Ik heb eerst mijn mobiel al eens laten vallen van hoogstens 30 cm hoogte, toen die uit mijn hand viel. Hierbij was direct mijn scherm al gebarsten. Dit heb ik laten repareren. Vervolgens is een aantal weken weer naar een kleine val het scherm volledig gebartsten vanuit een sterretje. Mijn klacht die ik dus kortom wil indienen is de slechte kwaliteit van het scherm van de samsung s7.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn met een geschikte oplossing van samsung waarbij mijn scherm gerepareerd kan worden, en er voorkomen kan worden dat het scherm bij een kleine val weer barst.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Harmpoelhuis