Klacht: Samsung S5 start regelmatig opnieuw

op 23 mei 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het toestel start van af nieuw al zo nu en dan opnieuw op. Gemeld bij Kpn daar heb ik het toeste van. Maar die doen niets telefoon figuren die net de haak op kunnen nemen. Na de voor laatste update werd het alleen maar erger. Nu de laatste update is een ramp. Elkedag start het minimaal 1x op. Waarde loos Samsung toestel was ik maar bij HTC gebleven.

Gewenste Oplossing:

Als er wat aan gedaan wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Reactie van de melder van de klacht Tisme

2 jaren geleden - Komt er nog eens een antwoord van Samsung ??????

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Tisme

2 jaren geleden - Komt er nog eens een antwoord van Samsung of van jullie ?????? Dan nog wat wat is dat voor domme melding "bericht van Samsung" erstaat toch duidelijk bij een nieuwe ingave "Ik wil een reactie plaatsen" en IK ben geen Samsung !!

Alle klachten die gemeld zijn door Tisme