Klacht: samsung s5

op 11 augustus 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Verschrikkelijk toestel. Al bijna vanaf het begin valt hij constant uit en hangt de hele tijd vast. Het klepje onder aan het toestel breekt af. Heb nog nooit zo een slechte mobiele telefoon gehad als deze. 9 van de 10 keer dat je een oproep binnen krijgt kun je niet opnemen omdat het toestel vast hangt

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik een ander toestel krijg wat wel naar behoren werkt. Ik heb de mobiele telefoon pas 8 maanden en heb hem gekregen bij een 2 jarig abonnement. Zou het netjes vinden als ik een ander toestel krijg wat wel naar behoren werkt zodat ik me niet extra in de onkosten hoef te werken omdat deze mobiele telefoon echt verschrikkelijk slecht is. Het word met de dag erger

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door libbymiep12