Klacht: samsung koelkast vriest niet

op 20 juni 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 3 jaar gelden een dubbel deur koelkast van samsung gekocht maar laatse tijd begint alles te ondooien en geeft geen ijsblokjes
Maar samsung geeft aan qe geven 10 jaar grantie op digiblabla of wel motor maar jaah ik hoorde jaah ik moet 500 euro betalen voor een monteur en 84 euro dat hij/zij langs komt jaah kan net zo goed een andere merkt kopen ben met garantie van samsung helemaal niet tevreden

Gewenste Oplossing:

Jaah als x wel na komen met hun afspraken als je aangeeft we geven grantie aan motor of iets anders dan moet je gewoon maken en niet achteraf zeggen jaah we geven je nieuw motor maar je moet een monteur betalen van bijna 500 euro

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Omied