Klacht: Samsung heel heet laten vallen telefoon totalos verklaard

op 05 oktober 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedenmiddag had een Samsung s6 die heb ik uit me handen laten vallen Door dat die heel heet was nu ter reparatie op laten sturen reactie terug hij is totalos verklaard heb hem zo gekocht bij mediamarkt 619 euro voor betaald in januari en nu ben ik me mobiel kwijt en me geld nu met Samsung gebeld en ze zeggen geen compromis te willen sluiten. Terwijl de fout bij de Samsung telefoon licht en niet bij mij hoop dat jullie alsnog wat voor me kennen betekenen

Gewenste Oplossing:

Als jullie me tegemoet kennen komen door alsnog wat terug te kennen geven of een nieuwe samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Danielle2509