Klacht: Samsung GT s5660

op 04 februari 2014 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb nog geen jaar geleden een samsung GT s5660 gekocht het was een koopje en kon mij bieden dat ik wilde het was op dat moment een twijvel geval tussen deze en de iphone 4 maar door de prijs kocht ik deze. nu laad ik hem op en tijdens het laden wordt ik gebeld. na 2 ringtones hoor ik een klick en zie ik dan mijn accu ontploft is. dat vind ik wel erg belachelijk zelfs mijn blackberry gaat nog normaal aan en nokia’s van destijds koop ik mijn eerste samsung telefoon en gebeurt dit,heb er spijt van dat ik niet voor de iphone koos destijds

Gewenste Oplossing:

ik zou graag een nieuw accu van jullie willen of een nieuw telefoon, of dit was ook gelijk de laatste samsung apparaat dat ik gekocht heb want vind dit niet bepaald kwaliteit en telefoon dat niet eens een jaar mee kan gaan, samsung zal waarschijnlijk ook een afrader voor mij zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Samsung in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door samsung of iphone