Klacht: Samsung Galaxy S7 Edge Display defect

op 18 oktober 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onlangs heb ik mijn mooie toestel laten vallen waardoor het display gebarsten is. Via de Samsung website heb ik mijn product aangemeld voor reparatie met een duidelijke omschrijving van het probleem, dit zou 320 euro kosten. Mijn toestel werd netjes opgehaald. De dag erna kreeg ik een bericht dat het toestel niet gerepareerd kon worden omdat het display niet op voorraad is. Ik mag mijn toestel terug hebben tegen 59 euro onderzoekskosten. Erg vreemd, aangezien men al voordat ik het toestel opstuurde wist dat het display niet vervangen kan worden. Een belletje met de klantenservice resulteert in “ik begrijp u volkomen maar we kunnen er niets aan veranderen”

Gewenste Oplossing:

Als Samsung de 59 euro vergoedt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maxdemax