Klacht: Samsung galaxi note 4

op 28 juli 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een note 4 gekocht mijn smartphone is nog geen jaar oud. Mijn scherm heeft een ingebrand scherm , ik doe mijn smartphone naar de winkel en dit probleem zou niet onder garantie vallen deze smartphone heeft me wel even 628,95€ gekost is dit geen schande. Ik voel me genoodzaakt om test aankoop aan te schrijven voor dit probleem dit is geen goede service, bij elke andere winkel zeggen de verkopers dat het garantie is en bij van den borre zeggen ze dat het geen garantie is , wel heel raar he

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik mijn smartphone in goede staat hebben ik heb tenslotte recht op 2 jaar garantie en hier kan ik zelf niets aan doen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jordy Bleys