Klacht: Samsung en Flip cover

[email protected] op 13 april 2018 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een Samsung Galaxy S6 en heb daar een Samsung Flip cover bij gekocht. De eerste maanden vergrendelde de telefoon automatisch als ik het hoesje sloot. Ook werd het scherm weer licht als ik de cover opende. Maar sinds laatste update doet ie dat opeens niet meer. Ik heb niets aan de instellingen verandert naar mijn weten. Hoe kan ik ervoor zorgen dat de flip cover doet wat ie moet doen

Gewenste Oplossing:

Graag herstel van deze functie

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door