Klacht: Samsung Camera Manager ziet NX500 niet meer

op 21 mei 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb sinds begin april de Samsung S7 edge in mijn bezit. Nu wil ik die verbinden met mijn Samsung NX500 camera maar de camera en de telefoon verbinden niet meer met elkaar. Mijn telefoon kan wel via de Wifi van de camera verbinden maar verbind niet met het programma Samsung Smart Camera die gedownload staat op mijn telefoon. Nu lees ik overal al op internet dat dit probleem zich voordoet vanaf begin april. daarvoor lees ik er niks over. De App is ook totaal vernieuwd dus misschien ligt het daar aan.

Gewenste Oplossing:

Als de apparaten weer met elkaar samenwerken

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mulle302