Klacht: Samsung A5 2017 Vochtschade

op 12 februari 2018 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn Samsung Galaxy A5 2017 met IP68 rating (30 minuten tot 1.5 meter diepte) een aantal foto’s mee gemaakt onder water. Vervolgens is het scherm van mijn toetsel paars geworden. Vervolgens contact opgenomen met de klantenservice, waarbij een medewerker blij zei: uw toetsel is spatwaterdicht, terwijl er duidelijk staat aangegeven tot 1.5 meter diepte. Ook vertelde ze dat het dan buiten de garantie valt, terwijl dit onzin is omdat hij niet voor niets een certificering krijgt.

Gewenste Oplossing:

Als het toestel netjes gerepareerd wordt op de kosten van Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door j2041