Klacht: S7 loopt steeds vast

op 29 juli 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn Samsung S7 Edge loopt continue vast. bijna elke 10 minuten tot een uur krijg ik een vastloper en moet ik een hard reset doen. Dit gebeurt ook als er geen apps open staan en het ram geheugen leeg is. Soms zelfs in de standby modus. Ik heb de laatste update van de software erop staan.

Gewenste Oplossing:

Als mijn telefoon weer naar behoren werkt en niet meer vast loopt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rickyriso