Klacht: RVS expansie vat omruilen

op 02 juni 2017 over Van Cranenbroek in de categorie Tuin

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 dagen geleden een RVS expansie vat, bij Cranenbroek Budel gekocht voor €55, na 2 uur monteren blijkt deze door fabriek fout, te lekken.
Mijn kelder stond onder water binnen 10 minuten.
Ik heb het naar de Cranenbroek Budel gebracht voor vervangende expansievat, ik was stom verbaasd toen ik werd verteld dat deze vat is niet NIEUW, er zit vuil onder de poten??? Deze vuil is echter niet in mijn kelder te vinden.
Geen sprake van hun kant over de kromme en doorgedraaide schroeven, door een slordige montage bij hun Chinese leverancier.
Ze geloofden mij niet dat deze is 2 dagen eerder gekocht, ook al op de bon staat, sticker op de vat is hetzelfde als op de doos. Ze gingen zelfs beelden ophalen van de bewaking camera, en ik stond daar deze te afrekenen.
Ik word een gratis reparatie aangeboden welke maximaal 2 weken zal duren.
Het is een ROT winkel, maar ze horen nog van mij.

Gewenste Oplossing:

andere RVS vat

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van Cranenbroek

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van Cranenbroek nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ledsmania