Klacht: Rundertartaar Albert Heijn

op 18 juni 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tijdens het bakken van de rundertartaar nam ik al een vreemde geur waar.Tijdens het eten vonden we de tartaartjes ook een andere smaak hebben. De smaak van lekker tartaar vlees was ver te zoeken. Aan de datum lag het niet. Het was een verpakking die goed was tot 19 juni en we hebben het de 17e gegeten. Er zat oa palmvet in. Geeft dat misschien die aparte smaak? Ik zal ze iig niet meer kopen. Ik kan me niet voorstellen dat mensen dit lekker vinden.

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat het product zal veranderen in een betere smaak.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Teuni Stevense