Klacht: Roze streep op s6 edge scherm.

op 15 december 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds enkele weken een roze paars achtige streep door het scherm lopen, is mijn telefoon net een paar maanden over zijn garantie heen. Probleem zit blijkbaar in de hardware, zo meld Samsung. Waar Samsung mij op zijn beurt een nieuw toestel probeert te verkopen nadit gemeld te hebben, zou ik graag gewoon een echte oplossing willen zien.

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn toestel kosteloos wordt gerepareerd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Raaf24