Klacht: Rijgedrag chauffeur

op 03 augustus 2016 over UPS in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

UPS chauffeurs nemen hun werk erg serieus en zorgen ervoor dat pakketten snel en op tijd worden afgeleverd. In dezelfde mate dat de chauffeur snelle levering vindt, zo belangrijk vinden wij de verkeersveiligheid in de buurt. De chauffeur die vandaag (3 augustus 2016) een pakketje afleverde op de kapt. Lentingsingel te Halsteren om 10:50 uur heeft blijkbaar wat minder op en neemt de 30 km limiet verre van serieus. Hij reed met ongeveer 60 km per uur door de straat, werkelijk schandalig! Nog bijzonderder is dat je bij UPS niet eens een klacht hierover kunt indienen.

Jammer dat ook alle andere bezorgdiensten maling hebben aan de verkeersveiligheid in 30 km zones, zoals Albert Heijn, PostNL etc. Maar ondanks vele klachten gaat het gewoon door en blijft het voor onze kinderen onveilig op straat.

Gewenste Oplossing:

Dat men nu eindelijk eens normaal gaat rijden in woonwijken en men beseft dat bewoners niet alleen blij zijn dat een pakketje op tijd wordt afgeleverd maar ook dat kinderen en huisdieren normaal over straat kunnen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over UPS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar UPS over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht Ikwilgeengebruikersnaamgebruiken

1 jaar geleden - Ook via deze site geen enkele reactie van UPS. UPS is blijkbaar alleen maar per brief bereikbaar. Dan leg ik mijn klacht toch maar weer neer bij de wijkagent

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over UPS nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door UPS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat UPS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

UPS

Heeft op 21 april 2017 om 12:10 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte Klant,

Het spijt ons dat wij niet tijdig hebben kunnen reageren op Uw klacht. Uw klacht is belangrijk, omdat dit ons helpt om de service naar onze klanten te verbeteren.

Sinds 12 April 2017 zijn wij actief op dit forum en vanaf heden zullen wij er zorg voor dragen, dat alle klachten geplaatst op dit forum door ons in behandeling genomen worden. Wij streven ernaar om onze klanten een zo groot mogelijke service te bieden en zullen er alles aan doen om eventuele klachten zo snel mogelijk naar tevredenheid van onze klanten op te lossen.

Met vriendelijk groet,

UPS Social Media Team

Heeft op 21 april 2017 om 21:11 geantwoord

De klacht waar het om ging namelijk dat ups met 60 km per uur door een 30 km zone heen dendert heb ik nog steeds geen reactie ontvangen

Alle klachten die gemeld zijn door Ikwilgeengebruikersnaamgebruiken