Klacht: Retourzending van 2 artikelen !

op 14 september 2018 over Groupdeal in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte mevrouwmijnheer,

Wil hierbij kopie vinden van mijn maisl naar Groupdeal.nl:

Beste Karina,

HULP !

Ik heb me, zoals afgesproken vandaag, begeven naar het afgesproken afhaalpunt (AD DELHAIZE Kerkstraat 128-136 1851 Humbeek) om de twee artikelen te laten retourneren.
Daar konden zij mij niet helpen, om de reden dat de barcode (adreslabel van de retourzending) door hun diensten niet herkend wordt!
Volgens hun is er iets fout gelopen met de barcode.
Tevens kunnen zij ook Groupdeal.nl niet vinden in hun lijsten.
Wat moet ik nu nog doen alstublieft ?
Kan ik u eventueel telefonisch bereiken ?
Zeer dringend, daar de tijd voor retour zeer kort is en ik had graag mijn geld weer terug.

jean-simon thomas
Cardijnstraat 14
1980 EPPEGEM – ZEMST
01534.73.84
 047951.12.69
jean-simon.thomas@telenet.be
jeansimonthomas@icloud.com

Van: Groupdeal klantenservice [mailto:info@groupdeal.nl]
Verzonden: woensdag 12 september 2018 16:56
Aan: Jean-Simon Thomas
Onderwerp: FW: Retour artikel met ordernummer GB4569414-01.

Beste Jean-Simon Thomas,
Bedankt voor uw bericht.
Geen probleem het komt zo in orde. We helpen u graag.

Met vriendelijke groet,

Karina
Medewerker Customer Service

________________________________________
Van: Jean-Simon Thomas
Aan: Groupdeal Nederland
Datum: 12 sep 11:54
Onderwerp: RE: Retour artikel met ordernummer GB4569414-01.
Beste Karina,

Hierbij wens ik u hartelijk te danken voor uw antwoord met positieve informatie.
Ik ga vandaag nog naar de aangegeven Delhaize de retour uitvoeren.
Wil ook mijn oprechte excuses aanvaarden voor mijn herhaalde mails, ik was ongerust op een slechte afloop.

Met vriendelijke groeten,

jean-simon thomas
Cardijnstraat 14
1980 EPPEGEM – ZEMST
01534.73.84
 047951.12.69
jean-simon.thomas@telenet.be
jeansimonthomas@icloud.com

Van: Groupdeal klantenservice [mailto:info@groupdeal.nl]
Verzonden: woensdag 12 september 2018 9:44
Aan: Jean-Simon Thomas
Onderwerp: FW: Retour artikel met ordernummer GB4569414-01.

Beste Jean-Simon Thomas,
Bedankt voor uw bericht.

Het eerste bericht wat wij van u ontvingen over het retourneren was op maandagmiddag 14.43.
We proberen alle mails binnen 48 uur te beantwoorden maar wellicht kunt u zich voorstellen dat de in het weekend verstuurde mails door lagere bezetting ook beantwoord moeten.
Ik heb u in andere mail uitleg en adres gegeven waar u de ladder, tegen betaling, heen kunt sturen.

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Karina
Medewerker Customer Service

________________________________________
Van: Jean-Simon Thomas
Aan: Groupdeal Nederland
Datum: 11 sep 15:07
Onderwerp: FW: Retour artikel met ordernummer GB4569414-01.
Geachte mevrouwmijnheer,

Als ik vandaag nog geen antwoord ontvangen heb van jullie diensten, ga ik al mijn mails dewelke ik naar Julie diensten verstuurde (NEDERLAND als BELGIÊ) op FACEBOOK plaatsen naar mijn 420 vrienden, waarna zij zelf deze zullen verspreiden.
Sorry, Ik dacht dat de groep eerlijk handelde !!!

jean-simon thomas
Cardijnstraat 14
1980 EPPEGEM – ZEMST
01534.73.84
 047951.12.69
jean-simon.thomas@telenet.be
jeansimonthomas@icloud.com

Van: Thomas-De Bakker [mailto:thomas.debakker@telenet.be]
Verzonden: dinsdag 11 september 2018 14:10
Aan: ‘GroupDeal’
Onderwerp: Retour artikel met ordernummer GB4569414-01.
Urgentie: Hoog
Gevoeligheid: Privé

Geachte mevrouwmijnheer,

P.S. Wij hebben onderstaande mail reeds verstuurd op 10092018 naar info@groupdeal.nl en kregen nog steeds geen antwoord !!!

Wij hebben op 30 augustus 2018 een Herzberg Telescopische ladder; 3,80 besteld met ordernummer GB4569414-01 , dewelke door uw diensten verzonden werd op 01 september 2018.
Het artikel werd door onze buur ontvangen en afgetekend, daar wij ons op dat ogenblik in vakantie bevonden.
Daar het product ons niet naar wens is en zich nog VOLLEDIG IN DE ORIGINELE VERPAKKING zit, wensen wij dat weer op te sturen naar Julie diensten.
Echter, bij het willen verrichten is er een probleem met de Belgische post, die BPost servicepunt NIET erkent.
De wederzending moet geschieden via Post.NL !
Met heel dringend verzoek ons te willen helpen alstublieft.
Graag hadden wij van u ook replay ontvangen.
Hierbij willen wij u ook op de hoogte brengen dat de twee telefoonnummers die op groupdeal.be vermeld staan “088-8247540.en 3138080443 (bereikbaar: 7 dagen per week van 09:00 – 23:00”, niet toegekend zijn !

Gelieve in bijlage kopie te willen vinden van de pagina met adreslabel van de retourzending.

Dank bij voorbaat,

Met vriendelijke groeten.

jean-simon thomas
Cardijnstraat 14
1980 EPPEGEM – ZEMST
 32 479 511 269
jean-simon.thomas@telenet.be
jeansimonthomas@icloud.com

rbn_cnva7510b33-3168-4051-8fb6-6f5040f0b8ba

rbn_cnva7510b33-3168-4051-8fb6-6f5040f0b8ba

Gewenste Oplossing:

Nog niet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupdeal

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Groupdeal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Groupdeal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Groupdeal

Heeft op 14 september 2018 om 15:47 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Jean-Simon Thomas