Klacht: Retourneren werkt niet

op 31 augustus 2018 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Product bij groupon gekocht eind augustus 2018. Wil het retourneren, maar na het invullen van het online formulier verschijnt het bericht oeps er is iets ergs gebeurd. Reden: de server is overbelast of niet bereikbaar. Heb het drie dagen op een rij geprobeerd, zonder resultaat.

Gewenste Oplossing:

Als ik het product heb kunnen retourneren en mijn geld terug heb ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mario100