Klacht: Retourneren is onmogelijk

op 31 augustus 2018 over Shein.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er is geen retouradres, het is erg omdlachtig. Je moet een retouretiket aanmaken die door geen enkele postbedrijf wordt geaccepteerd. Retourkosten van 20 euro moet je zelf betalen, maar er is geen adres te vinden. Geen idee wat ik nu moet doen, ze zijn namelijk onbereikbaar.

Gewenste Oplossing:

Als ik makkelijk kan retourneren en mijn geld kan ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shein.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shein.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Emineakde