Klacht: Retour zending kwijt

op 20 april 2020 over Hunkemoller in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

23 maart een Bh terug gestuurd en nog steeds mijn geld niet terug gekregen. ze zeggen dat ze het niet binnen hebben gekregen en ik heb bewijs dat het wel binnen is gekomen. Dus hun zijn het kwijt, ik heb ze meerdere keren gebeld en mails gestuurd en telkens krijg ik geen gehoor van hun. Ik ben onderhand dit zo zat dat ik niks terug krijgt

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden wanneer het geld op mijn rekening staat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hunkemoller over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Hunkemoller in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Avd1995