Klacht: Retour Hema made

op 21 juni 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een aankoop gedaan bij Hema made, een haarborstel. Bij aankoop vertelde de caissière mij dat ik met de kassabon het kon omruilen als het niet goed was. Nu kom Ik een week later terug en mag ik dee borstel niét meer omruilen volgens de caissière die er nu staat! Wat een service!!

Gewenste Oplossing:

Dat het personeel wat bij jullie werkt, dezelfde service bied aan de klanten! Nu ben Ik weggestuurd met de borstel, en denk ik hadden jullie niet even mee kunnen denken of navraag doen wie dit tegen mij heeft verteld? Erg makkelijk om te zeggen dat een borstel niet geruild mag worden, dat is opgelost. Nou voor mij niet!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lieke moerenhout