Klacht: Retour geld niet terug gekregen

op 20 juli 2017 over H&M in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn spullen gerouteerd, en het is nu 5 bijna 6 weken later. Ik heb mijn geld nog steeds niet. Ik heb een stuk of 8 keer gebeld, ze zeiden elke keer binnen 5 dagen komt je geld of binnen 3 dagen. Ik blijf maar bellen, krijg hetzelfde antwoord, maar nog steeds geen geld.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg plus een vergoeding voor slordigheid.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over H&M

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over H&M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Khadb