Klacht: Retouneren is een drama

op 12 september 2018 over Shein.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Retourneren van kleding die niet bevalt, past of naar wens is, is een drama. Je kan via de meest Ingewikkelde methode een retour ticket aanvragen maar daar kan het postkantoor vervolgens niets mee. Je moet de verzendkosten en retour kosten zelf betalen wat natuurlijk allerminst klantvriendelijk is. Als klant maak je hier verlies en Shein profiteert van zijn klanten. Ik zou hier nooit meer iets bestellen. Retourneren hoeft niet ingewikkeld te zijn, voeg gewoon een retour ticket toe aan het pakket zodat de klant gemakkelijk iets retour kan sturen en zijn geld terugkrijgt waar je als klant gewoon recht op hebt.

Gewenste Oplossing:

Ik wil het geld van de kledingstukken die ik echt niet retourneer terugzien op mijn bankrekening even als de retour verzendkosten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shein.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shein.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door FleurKloosterman