Klacht: Ongelofelijk slecht!

op 08 augustus 2017 over Restaurant Que Pasa den Haag in de categorie Horeca

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ongelofelijk! Ik deel bijna nooit iets maar dit wil ik toch niet voorbij laten gaan. Net ‘lekker’ uit eten geweest in een ‘pittoresk’ tapas restaurant, Que Pasa. Via Social Deal twee vouchers voor ‘all’ you can eat tapas. Gearriveerd op locatie, staan er steigers voor de deur. Eenmaal binnen blijkt het een donker hol wat veel te weinig schoongemaakt wordt. Gelukkig zien we een tuin!

Eenmaal bij de deur naar de tuin staat er afval opgestapeld, kratten met lege flesjes, maar dat zou de pret niet mogen drukken. De tuin lijkt een slap aftreksel van een betegelde oprit met overal onkruid en plastic tuinmeubelen die je zelfs niet mee wilt nemen naar de camping. We gaan zitten en hopen op het beste.

De eerste ronde laat een half uur op zich wachten, zo vul je natuurlijk twee uur onbeperkt tapas eten het voordeligst. Het eten is of verbrand, of smaakt nergens naar of smaakt naar een ander gerecht (aardappels die naar garnalen smaken, omdat ze in dezelfde saus bereidt zijn). Na de tweede ronde hebben we hier gerechten gevonden die nog wel te eten zijn, hier bestellen we dan ook onze derde ronde vol mee. Niets blijkt minder waar.

De eigenaar komt naar ons toe, vertelt dat we al 21 gerechten besteld hebben (ter grootte van welgeteld 2 happen) en dat mensen normaalgesproken vol zitten van 8 a 10 gerechten. Hij weigert om ons nog meer te serveren en stuurt ons met honger de deur uit. Wel moeten we nog even betalen voor dat ene gerecht dat echt niet te hachelen was.

Ongelofelijk, je word een all you can eat tent uitgezet omdat je ‘te veel’ eet en meneer anders niets verdient. Baggertent! Hier komen vervolgstappen op!

Gewenste Oplossing:

Als ik me geld terugkrijg en de tent gesloten word

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Restaurant Que Pasa den Haag

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Restaurant Que Pasa den Haag nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JoostvdBerg90