Klacht: BELACHELIJK SLECHTE SERVICE

Wmas op 18 januari 2022 over Renault in de categorie Automerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 27 december een lekke band gehad tijdens het rijden. Renault Route service gebeld, snel geholpen en iemand kwam de band verwisselen. Wij hebben een reserveband gehad en onze band is meegenomen naar de dealer in Rotterdam Alexander (Van Mossel). Sindsdien is onze band spoorloos. Er zou binnen een week contact met ons opgenomen worden, dit is tot de dag van vandaag (18 januari) niet gebeurd. Wij hebben in de tussentijd 20 keer gebeld met Renault Nederland klachtenlijn, Renault Route Service én met van Mossel. Niemand kan ons helpen en we worden van het kastje naar de muur gestuurd. Iedereen wijst naar elkaar en wij hebben, bijna een maand later, nog steeds NIKS gehoord over onze band. Wij rijden met 3 dezelfde banden en 1 andere band. BELACHELIJK. De band is kwijt, ze weten niet waar de band is en er wordt ook geen alternatief/oplossing aangeboden.

Gewenste Oplossing:

Excuus voor de bizar slechte service en natuurlijk MIJN BAND Z.S.M. terug. Als de band er niet meer is wil ik een vergoeding om het zelf op te lossen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Renault

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Renault nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wmas